O nama

O nama

Apsolutni lideri ...

“Imperium Security” je počeo sa radom 2017. godine u delatnosti privatnog obezbeđenja. Posle godina tokom kojih je ova oblast bila loše ili nimalo regulisana zakonom, naša kompanija počela je sa radom pod punim zakonskim okvirima za našu delatnost.

Pratimo sve standarde i radne procedure u skladu sa zakonom o privatnom obezbeđenju iz 2017. godine jer smatramo da su zdravi temelji firme važni za njeno zdravo i kvalitetno poslovanje, što nas izdvaja od drugih kompanija u ovom polju.

Radimo uz punu sigurnost i profesionalnost uz sve potrebne licence i dozvole, uključujući licencu za pružanje fizičke zaštite, procenu rizika u našoj delatnosti, održavanje reda na okupljanjima i događajima i mnoge druge.

Naši službenici obezbeđenja su svi  licencirani I ispunjavaju sve zakonom propisane uslove za obaljanje poslova privatnog obezbeđenja, ali osim toga oni su pouzdani, visoko motivisani, profesinalni, ažurni, operativni I opravdavaju u svakom smislu svoje angažovanje.

Naravno da je kvalitet najbolja reklama I upravo zahvaljujućI tome vrlo brzo smo došli do proširenja obima posla, a samim tim I do mogućnosti da vam ponudimo sve oblike fizičke zaštite lica I imovine.

Za usluge procene rizika angažovali smo licencirane menadžere bezbednosti i stručne konsultante sa završenim postdiplomskim studijama bezbednosti i respektabilnim operativnim, nastavnim i naučnim iskustvom u ovoj oblasti, koji su osposobljeni da u potpunosti primene nacionalni standard SRPS AL.2.003 – Bezbednost i otpornost društva, u odnosu na relevantne međunarodne standarde i izrade kvalitetan i praktično primenjiv Akt o proceni rizika usaglašen sa ovim standardom.

Raspolažemo sa visokoopremljenim koc-om koji je svojim klijentima na raspolaganju 24h.

Naša prednost

MONITORING 24/7

Imperium Security poseduje svoj kontrolno operativni centar.

Održavanje i čišćenje objekata

Ako vam je potrebno redovno ili generalno održavanje ili čišćenje za vaš objekat, rado ćemo vam pružiti najbolje usluge tog tipa na tržištu uz polisu PROFESIONALNOST I STRUČNOST: Cenimo sopstveno a naravno i vreme naših klijenata i zato uvek nastojimo da pružimo nakvalitetnije usluge u najbržem mogućem roku.

U radu upotrebljavamo isključivo visoko-kvalitetne profesionalne mašine za pranje tepiha i pranje i poliranje tvrdih površina poslednje generacije, uz najkvalitetnija sredstva za najbolji mogući efekat. Izvanredan kvalitet usluga, stručan tim, atraktivne cene i brojne mogućnosti plaćanja učinili su nas favoritom svih naših klijenata. 

Scroll to Top